+36 20 44 88317
notheiszg@nbg.hu  

Bejelentkezés

Kosár

A kosár üres

Keresés

Szállítási költségek

 

Szállítási költségek összesen
Súly Import beszállít díja Belföldi kiszállít díja
0-1 kg       11811 Ft  1905 Ft 
1-3 kg   11811 Ft  2794 Ft 
3,1-5 kg   11811 Ft  4445 Ft 
5,1-10 kg    15748  Ft  5080 Ft 
10,1-20 kg  15748 Ft  6985 Ft 
20,1-30 kg  15748 Ft  7620 Ft 
30,1-40 kg  23622 Ft  9525 Ft 
40,1-50 kg  23622 Ft  10795Ft 
50,1-60 kg  31496 Ft  11430 Ft 
60,1-70 kg  31496 Ft  12065 Ft 
70,1-80 kg  31496 Ft  12700 Ft 
80,1-90 kg  31496 Ft  13970 Ft 
90,1-100 kg  31496 Ft  15240 Ft 
100,1-150 kg  47244 Ft  19050 Ft 
150,1-200 kg  55118 ft  22225 Ft 
200,1-300 kg  66929 Ft  31750 Ft 

 

 

 

 

Termékeink


Trambulinok (179)

Üdvözöljük weboldalunkon!

 

Cégünk több mint 15 éve gyárt a felső piaci szegmens számára minőségi kültéri szabadidős termékeket.  Az évek során hatalmas tapasztalatot szereztünk a tervezéstől a gyártáson keresztül a forgalmazásig, trambulinok, pedálos gokartok, csocsó asztalok, légvárak, játékparkok és egyéb más termékek előállításában. Saját gyáraink vannak Tajvanon és Vietnámban. Bemutatóterem található Hollandiában, de jelen vagyunk Spanyolországban és Angliában is.

Minőségpolitikánk: Magas színvonalon, jó szolgáltatást.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy termékeink nagyon magas minőségi színvonalat képviselnek. Nem hiszünk az olcsó és gyenge minőségű cikkek létjogosultságában. Mivel mi vagyunk a gyártók, vásárlónk visszajelzései alapján bármilyen változtatást, javítást azonnal érvényesíteni tudunk. Termékeink TÜV Rheinland minősítéssel rendelkeznek és átlagosan 10 év garanciát vállalunk rájuk.

Nézzen szét weboldalunkon és amennyiben sikerült választania, várjuk megrendelését.

 

Üdvözlettel: A magyarországi Avyna Csapat

2014 trambulin újdonság: földbe süllyesztett trambulin

 

 

 

Méretek:  245 cm 305cm 365cm 430 cm  átmérőben kapható webshopunkban.

Színek: zöld, és a nagyon kedvelt titán szürke.  

A biztonsági párnákon a szellőzőlyukak nagyobbak, így a légáramlás jobb. Megoldottuk, hogy biztonsági hálót lehessen tenni erre a trambulinra is. Ez ugyanaz a biztonsági háló, ami a normál trambulinokhoz jár. Ehhez a típushoz süllyesztett cövekeket adunk.

 

 

 

Játszóházat szeretne? Ezekre mindenképpen figyeljen!

 

Játszóházat szeretne? Ezekre mindenképpen figyeljen!Játszóház építés előtt érdemes átgondolni pár dolgot, hiszen rengeteg kérdés merülhet fel a kivitelezés során.

  • A tervezés első fontos lépése, hogy a játszóház kiegészítő szolgáltatásként üzemel-e majd, mint az élményfürdők, hotelek, áruházak esetén.
  • A játszóház építés második lépése a megfelelő helyszín kiválasztása. A környék adottságai nagyban befolyásolják a forgalmat és a megtérülési mutatókat. A helyszín választásánál mindenféleképpen vegye figyelembe a lakosok számát és a megközelíthetőséget, hogy tömegközlekedés és autó szempontjából is bárki számára elérhető legyen.
  • A konkurencia is fontos. Nagy előny, ha a helyszín közelében nincs hasonló jellegű létesítmény.
  • Az adott helyszín bérleti költségeivel is számolnia kell, hiszen ez minden hónapban kötelező kiadás lesz a játszóház fenntartása mellett.

Ha Ön is úgy dönt, hogy játszóházat szeretne építtetni, ne késlekedjen. Keressen fel minket azonnal, és érdeklődjön a részletekről!

 

Várjuk hívását!

 

 

Miért kihagyhatatlan a játék labirintus?

 

Miért kihagyhatatlan a játék labirintus?A gyerekek mindent szeretnek, ami a játékról, mókáról, kacagásról szól. Semmire nem mondanak nemet, ami szórakoztató, érdekes, látványos vagy különleges. A játék labirintus is pontosan ilyen játék. Az ugrálóvárak vagy a trambulinok mellett a játék labirintus garantáltan elviszi a pálmát, ha érdekfeszítő programot kell kitalálni.

A játék labirintus már önmagában egy rejtvény ígéretével kecsegtet, ugyanakkor magában hordoz egy kis veszélyt is. Vajon kitalálunk belőle vagy nem? Mi vár bennünket a labirintus belsejében? Ugyanakkor ott van benne a kihívás is: vajon ki lesz a leggyorsabb, a legügyesebb, ki az, aki a legelsőnek keveredik ki az útvesztőből?

A labirintusokat a titokzatosság lengi körbe, sosem lehet tudni, hogy melyik kanyar után mi vár, hol a vége, milyen hosszú a kivezető út. Ugye kalandosan hangzik? Szerintünk is az!

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön kültéri és beltéri játékaink felől! Béreljen vagy vásároljon játék labirintust!

 

 

Hogyan teheti felejthetetlenné gyermeke születésnapját?

 

Hogyan teheti felejthetetlenné gyermeke születésnapját?A szülőknek gyermekük születésnapja minden évben fejtörést okoz, hiszen a cél az, hogy a jeles napot felejthetetlenné tegyék a kicsi számára! Ha közeledik gyermeke születésnapja, és még nincs ötlete e téren, válasszon kínálatunkból minőségi szabadtéri játékokat!

A szabadtéri játékok önfeledt pillanatokat biztosítanak gyermeke számára, így biztos lehet abban, hogy emlékezetessé teszi számára a születésnapját!

A szabadtéri játékok állandó mozgást biztosítanak a gyerekek számára, amelyek különböző kivitelben kaphatók. Az eszközök kialakításuktól függetlenül biztosítják a koordinációs fejlesztést, és a kreatív, tartalmas játékot! A szabadtéri játékok beszerzését érdemes gyermeke születésnapi zsúrjához igazítani, így a kis vendégeknek is biztosított a színvonalas szórakozási lehetőség!

A kínálatunkban megtalálható szabadtéri játékok rendkívül minőségi, megbízható termékek, garantáljuk gyermeke biztonságát! Lepje meg gyermekét, vásároljon szabadtéri játékot választékunkból!

 

 

A játszóház építését bízza profikra!

 

A játszóház építését bízza profikra!Egy játszóház építése nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg olyan szempontnak is meg kell felelni, amire egy laikus nem is gondolna. Az elsődleges szempontnak mindig a biztonságnak kell lennie. A gyerekek ne sérülhessenek játék közben, maga az alapanyag is legyen erős, strapabíró. Fontos, hogy ne csak a legkisebbek súlyát bírják el a játékok, hiszen szívesen használják a nagyobb gyerekek is, valamint a kicsikkel olykor a szülők is kénytelenek használatba venni a létesítményt.

A játszóház építésénél gondolnunk kell arra is, hogy mindenféle korosztály találjon számára ideális szórakozást. Az sem jó, ha csak a nagyon kicsik tudnak játszani, de az sem, ha csak nagyobbak által használható. Törekedni kell rá, hogy a játszóház legyen izgalmas, változatos, és sokféle játéklehetőséget tartalmazzon, hatékony fejlesztő hatása legyen.

Cégünk színvonalas játszóházak építésével foglalkozik, nagy tapasztalattal, kedvező áron vállaljuk a kivitelezést! Forduljon hozzánk bizalommal, ha Önnek éppen erre van szüksége!

 

 

Beltéri játszóház, hogy télen is folytatódjon a játék!

 

Beltéri játszóház, hogy télen is folytatódjon a játék!Minden gyerek imád a szabadban játszani, amikor csak lehet, a játszóterek játékain lógnak, csúsznak, hintáznak. Télen, a hidegben azonban nem olyan vidám a játszótér, a hideg vas és nyirkos fa érintése, a fagyos föld, a leszerelt hinták csalódást keltő élményt nyújtanak. Egy beltéri játszóház viszont nyitva áll a hidegebb évszakokban is, és tárt kapukkal várja a játszani vágyó gyerkőcöket!

Keressen fel minket bizalommal, mert játszóház gyártással is foglalkozunk! Termékeinket meg is tekintheti és meg is vásárolhatja webáruházunkból! Használja ki ezt a kedvező lehetőséget, és szerezzen be egy új beltéri játszóházat, amíg tart a tél; biztosítson vendégeinek, vásárlóinak, a kis látogatóknak állandó szórakozási lehetőséget! Itt anélkül futkoshatnak, ugrálhatnak, hogy fázniuk kéne, hogy arra kellene várni, mikor jön el a jó idő. Meglátja, rövid idő alatt fellendül a forgalom, sokan fognak ellátogatni az új játszóházba!

Legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike, és vásároljon beltéri játszóházat tőlünk! Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot és felteheti kérdéseit!

 

 

Légvár: amiért még a kevésbé aktív gyermekek is odavannak

 

Légvár: amiért még a kevésbé aktív gyermekek is odavannakA szórakozás bizonyítottan nagyszerű hatással van a gyermekek testi és lelki állapotára, fejlődésére. Hasonló hatásokkal rendelkezik a testmozgás is, amire persze már egy fokkal nehezebb rávenni a lurkókat. Van azonban egy élmény, ami tökéletesen kombinálja a szórakozást a testmozgással: ez nem más, mint a légvár!

Cégünk tevékenységi körében régóta kiemelt helyen szerepel a légvár gyártás! A mi termékeink garantált aktív kikapcsolódást nyújtanak a gyermekek számára az egészen kicsiktől a nagyobbakig.

Alégvár gyártás során olyan termékek készülnek, melyek használata során nem kell aggódnia gyermekéért, azok ugyanis maximálisan biztonságos szórakozási lehetőséget nyújtanak. Emellett a kisgyerekek segítség nélkül is nagyszerűen szórakozhatnak rajta, Önnek nem kell mögöttük állnia, mint például egy hintánál. Ez a gyermekeknek is fontos, hiszen így szabadabbnak és önállóbbnak érezhetik magukat, ami a későbbi éveik során is hasznosnak bizonyulhat.

Bátran vegye fel szakértő munkatársainkkal a kapcsolatot amennyiben profi légvár gyártást igényelne! Akkor is érdemes érdeklődnie, ha légvár javításra van szüksége, hiszen ebben is rendelkezésére állunk!

 

 

Játszóház javítás gyermekeink biztonságáért

 

Játszóház javítás gyermekeink biztonságáértSzinte mindenre igaz, hogy nem elég csak megépíteni valamit, gondoskodni kell a megfelelő karbantartásról is, melynek elmulasztása csak még nagyobb problémákat szül. Ez bizony így van a játszóházakkal is!

Egy játszóház mindig komoly igénybevételnek van kitéve.  Mivel kisgyerekek használják, nagyon fontos a megfelelő karbantartás, hiszen egy felnőtt észreveszi, ha valami balesetveszélyes, és nem megy oda, de egy kisgyerek nem feltétlenül. Fontos a rendszeres ellenőrzés, és ha szükséges, akkor mielőbb gondoskodni kell a játszóház javításáról. A kisebb hibák javítását sem érdemes halogatni, mert hibásan még kevésbé fogja bírni a strapát, és végül sokkal nagyobb gonddal kell majd szembenéznünk. Cégünk nem csak az építést, hanem a játszóházak javítását is vállalja!

Bízza ránk a játszóház rendszeres karbantartását, illetve javítását, hogy biztonságban tudhassa a bent tartózkodókat! Rendelkezésére állunk légvárak, vagy más felfújt játékok javításában is.

 

 

Linkajánló:

http://jatek.lap.hu/szabadidos_jatekok/15256975

http://jatek.gyujtemeny.com/

http://jatszoter.lap.hu/